5 supe pentru un regim alimentar sănătos – de asemenea, te ajută să slăbești

1.Supă cu perișoare

Ingrediente

2 l de apă;
200 grame de carne tocată;
100 grame de morcov;
300 grame de cartof;
100 grame de orez;
40 grame de ceapă vearde;
sare și piper;
foi de dafin.

Cum se prepară?

Dați apa în clocot, adăugați cartofii și morcovul dat prin răzătoare.
Faceți perișoare din carnea tocată. Când cartofii vor fi pe jumătate fierți, adăugați perișoarele și foile de dafin. Condimentați cu sare și piper.

Cu câteva minute înainte de a fi gata, adăugați verdeața și ceapa verde tocate mărunt.

Supa poate fi cu orice cereale doriți, adăugați-le odată cu cartofii.

Puteți căli puțin ceapa și morcovul înainte de a le introduce în supă, astfel va avea un gust mai intens, dar va fi mai calorică.

2.Supă de cașcaval

Ingrediente

1 litru și jum. de apă;
1 litru și jum. bloc de brânză topită (folosiți brânza topită care ați probat-o și vă place, pentru că anume de ea depinde gustul supei);
1 morcov mediu;
1 ceapă medie;
4 cartofi medii.

Cum se prepară?

Curățați cartofii de coajă, tăiații bucăți medii și puneți-i la fiert.Dați morcovul prin răzătoare, tăiați ceapa mărunt. Înăbușiți legumele într-o lingură de ulei.

Adăugați morcovul și ceapa în cratița cu cartofi. Tăiați brânza topită cubulețe și adăugați-o în supă.

Amestecați supa până când brânza se va descopune complet în apa clocotită. Asezonați cu sare după gust și fierbeți supa timp de 30 minute.

Presărați supa cu verdeață tocată înainte de servire. De asemenea, puteți să mai folosiți și ciuperci, creveți, ardei gras etc.

continuarea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *