Aceste 3 metode vă vor proteja familia de chimicalele dăunătoare!

Din păcate, vremurile, în care găinile fugeau libere prin curte și erau hrănite cu cereale și iarbă verde, s-au sfârșit.

În prezent carnea din magazine provine de la fermele uriașe, unde păsările sunt îmbibate cu furaje combinate și hormoni. Iar când ele se îmbolnăvesc, oamenii le tratează cu diverse antibiotice, care rămân în organism pe parcursul a 7-10 zile după administrare.

Având în vedere faptul că este imposibil să aflăm cu ce au fost tratate păsările, cel mai bine este să ne asigurăm și să minimizăm influența negativă a compușilor adunați în carne. Evident, înlăturarea completă a acestora este imposibilă, dar o mare parte din toxine pot fi eliminate.

CUM PUTEȚI SĂ ÎNLĂTURAȚI ANTIBIOTICELE DIN CARNEA DE PUI?
Metoda nr. 1

După ce veți fierbe puiul, aruncați supa obținută. Credeți-ne, dacă puiul nu a fost crescut de dumneavoastră și nu i s-a asigurat o alimentație corectă, această supă nu vă va aduce niciun beneficiu. În cel mai bun caz ea pur și simplu nu va aduce daune organismului.

Metoda nr. 2

Nu gătiți puiul întreg! Scoateți cu grijă rinichii și ficatul din el, deoarece în aceste organe se adună cele mai multe toxine. Îndepărtați pielea și coada. Doar după aceasta puteți să începeți gătitul.

Metoda nr. 3

Pregătiți soluția: dizolvați 2 linguri de sare și sucul unei jumătăți de lămâie într-un litru de apă curată. Înmuiați puiul în soluția obținută pentru minim 2 ore. Apoi scurgeți lichidul, pregătiți o nouă soluție și înmuiați puiul în ea pentru alte 2 ore.

De asemenea, carnea poate fi înmuiată în apă minerală carbogazoasă. Această manevră nu doar va minimiza concentrațiile de antibiotice și hormoni din carne, ci va avea și efect emolient asupra ei. După înmuierea îndelungă puteți să începeți cu îndrăzneală gătitul cărnii. Va fi delicioasă! Distribuiți neapărat acest articol folositor prietenilor voștri. Și ei trebuie să știe cum să se protejeze!

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *