Dacă ții post, ești vegan sau, pur și simplu, nu vrei să mănânci carne într-o zi dar vrei să te bucuri de o masă delicioasă, asta e alegerea perfectă – SPAGHETE CARBONARA DE PO

SPAGHETE CARBONARA DE POST/VEGANE
INGREDIENTE

160 g spaghete
160 g ciuperci feliate
160 g spanac (opțional)
2 căței de usturoi
o mână de pătrunjel

Pentru Sosul Carbonara Vegan
120 g caju
8 linguri lapte de soia
1 linguriță drojdie
sare și piper

PREPARARE
Sosul alb pentru paste pare greu de reprodus în varianta fără lactate, dar nu este deloc așa! Fă cele mai bune paste carbonara vegane după rețeta simplă de mai jos.

Pune caju-ul în apă fierbinte timp de o oră, ca să se înmoaie. Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.

Sotează ciupercile și usturoiul în puțin ulei, timp de 8 minute. Dacă vrei să pui și spanac, adaugă-l acum împreună cu pătrunjelul și mai lasă pe fic încă 5 minute.

Prepară sosul prin simpla adăugare a ingredientelor pentru el într-un procesor de alimente/robot de bucătărie și mixează-le până obții un rezultat cremos, omogen.

Scurge pastele de apă, adaugă-le peste ciuperci. toarnă sosul și amestecă totul. Servește cu extra pătrunjel pe deasupra, dacă vrei.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *