Pulpe de pui in lapte la cuptor

Pentru ca romanii sunt din fire foarte pofticiosi si gurmanzi, este esential sa preparam intotdeauna mancare sanatoasa si foarte gustoasa pentru a se bucura impreuna cu cei dragi de acest momente frumoasa in care reusim stam cu totii asezati la masa.

Astazi va prezentam o reteta delicioasa de pulpe de pui cu patrunjel si usturoi marinat in lapte. Sigur acest preparat te va cuceri si il vei recomanda si celor dragi.

Ingrediente: 1 caserola de pulpe de pui CocoRico, usturoi zdrobit, patrunjel, piper, sare, ulei de masline, 1 cana de lapte

Mod de preparare: Intr-un castron amesteca bine laptele (de preferat cu 3.5 % grasime), uleiul de masline, usturoiul pisat, patrunjelul tocat, sarea si piperul. Turnati amestecul de marinata intr-o punga de bucatarie (din aceela care se inchid ermetic, gasiti in Ikea), adaugati pulpele de pui si agitati bine punga pentru a intra savoarea in textura carnii. Lasati la frigider cat va permite timpul.

Atunci cand puiul este suficient de marinat, preincalziti cuptorul la 200 de grade. Pregatiti un vas yena, in care adaugati puiul si marinata. Lasati la cuptor pentru aproximativ 30-40 de minute, pana cand pulpele prind o culoare aurie si simtiti ca sunt gata facute. Se servesc cu sucul din tigaie si cu patrunjel suplimentar( optional) daca simtiti ca este nevoie! Desigur o portie de legume la tigaie sau niste cartofi prajiti sunt bine primite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *