Sos cu marar

Mararul este o planta care poate fi adaugata in diverse feluri de mancare din peste sau carne: are o aroma puternica, confera un gust interesant si este bun pentru sanatatea ta!

Dar cum sa pastrezi gustul lunii iunie pana iarna tarziu? Raspunsul este simplu – pregateste acest sos de marar! Cum sa-l faci, te vom invata acum. In doar cateva minute sosul va fi gata!

Ingrediente: 2 manunchiuri de marar; 1 lamaie; 0,5 lingurita coaja rasa de lamaie; 100 ml ulei de floarea-soarelui; 1 catel de usturoi; sare, dupa gust.
Mod de preparare: Tocati marunt mararul, adaugati sare si amestecati-l cu mainile. Dati coaja de lamaie prin razatoare mica si adaugati-o in marar. Apoi stoarceti sucul din lamaie si adaugati-l in marar.

Pisati usturoiul si puneti-l in compozitia cu marar. Turnati uleiul si amestecati sosul bine. Puteti sa il pastrati, intr-un borcan, la frigider.Sosul de marar merge bine cu mancarurile din carne si peste, asa ca nu ezitati sa va completati deliciile culinare cu acest sos. Un mic secret: puteti amesteca toate ingredientele cu ajutorul unui blender. Astfel sosul va fi gata mai repede, si va avea o textura gingasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *